Info

Info

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos, että olet kiinnostunut tilauksesta valmistettavista villamaalauksistani! :)

Kyseessä on uniikki, käsityönä tehty taideteos. 

 

Täällä on koottuna tärkeimmät tiedot niistä:

 

 

 

Villamaalauksen materiaalit:

 • Maali: Suomalainen lampaanvilla. Voin sekoittaa joukkoon myös lemmikin omaa karvaa, jos se on tarpeeksi pehmeää ja soveltuu huovuttamiseen. Otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää tästä mahdollisuudesta! :)

 • Taustakangas: 100 % pellava

 • Kehys:

Vaihtoehto 1. Kirjontakehys, pyökki (pyöreä)

Vaihtoehto 2. Kiilakehys, kotimainen mänty (neliö). Pyöreässä taulussa kehykset näkyvät, neliönmallisessa ne eivät näy, vaan kangas pingotetaan kehyksen päälle.

 

 

Villamaalausten hinnat ja kokovaihtoehdot:

 • 13 cm: 172 eur (sis. 10% alv)*
 • 16 cm: 205 eur (sis. 10% alv)*
 • 19 cm: 239 eur (sis. 10% alv)*
 • 22 cm: 274 eur (sis. 10% alv)*
 • Lisäksi: pieni, 10 cm taulu, 99 eur (sis. 10 % alv) - vain pyöreä kehys ja vain yksi eläin

* Perushinnat ovat voimassa silloin, kun maalaan tauluun vain yhden eläimen. Toinen eläin tuo lisää haastetta maalauksen tekoon. Otathan yhteyttä, jos haluat tauluun enemmän kuin yhden eläimen, niin annan sinulle hintatarjouksen.

 

Jos haluat tilata erikokoisen tai -mallisen taulun kuin mitä ylläolevista vaihtoehdoista löytyy, niin sekin onnistuu!

 

Huomioithan, että hintoihin lisätään toimituskulut, vähintään 5 euroa, mikäli taulu postitetaan.

 

 

Taustakankaan värivaihtoehdot:

Alla näkyvässä kuvassa on esiteltynä tällä hetkellä tarjoamani värivaihtoehdot. Lisäksi minulla on yleensä joitakin muitakin värejä varastossa. Jos siis etsit jotakin tiettyä väriä, niin kysy ihmeessä! Se saattaa nimittäin löytyä minulta :)

 

Kankaiden_Vaerit_elokuu19_A 

 

 

Villamaalauksen toimitus:

Kun saan villamaalauksen valmiiksi, postitan sen postin XXS-pakettina, joka jaetaan postilaatikkoon. Toimituskuluista veloitan silloin 5 euroa. Voit valita toimitusvaihtoehdoksi myös paketin, joka toimitetaan postiin tai pakettiautomaattiin. Tällöin toimituskulut ovat 6 euroa.

 

Maalauksen toimitusajankohta riippuu sen hetkisestä aikataulustani ja siitä, kuinka paljon maalauksia on jonossa. Saat maalauksen nopeimmillaan muutamassa viikossa, mutta jonotilanteen mukaan saattaa kestää kuukausia. Jos jonossa on paljon muita tilauksia ja töitä, kestää toimitus luonnollisesti silloin kauemmin. Jos sinulla on tietty ajankohta, jolloin haluat tilauksen, ja haluat varmistaa sen saatavuuden, ota minuun ensin yhteyttä: info@helanaart.com tai Ota yhteyttä.

 

 

Valokuva maalauksen malliksi:

Tarvitsen sinulta villamaalausta varten laadukkaan valokuvan lemmikistäsi. Villamaalaus voi olla parhaimmillaan vain yhtä hyvä kuin valokuva. En voi lisätä yksityiskohtia, joiden olemassaolosta en tiedä. Varmistathan siis, että valokuvasi on laadukas. Tässä muutamia ohjeita:

 • Pyrin tekemään viilamaalauksesta niin hyvän kopion valokuvasta kuin vain pystyn. Etsi siis kuva, jossa eläin on sellaisen näköinen kuin haluat sen maalauksessakin olevan. Ja muista pyytää lupa valokuvaajalta, jos valokuvan on ottanut esim. ammattivalokuvaaja!
 • Minun on helpoin tehdä lähikuva eläimen kasvoista, mutta voin tehdä myös kokovartalokuvan. Lähikuvaan saa laitettua enemmän yksityiskohtia. Ei ole väliä, onko eläin kuvattu suoraan edestä vai sivulta. Sen päätät sinä :)
 • Käytän valokuvaa myös värimallina. Jos siis valokuvassa eläin on väärän värinen (johtuen esim. auringonvalosta / varjosta), anna myös toinen valokuva, jossa värit ovat oikeammat.
 • Kuva ei saisi olla tärähtänyt. Yksityiskohtia ei silloin ole, ja niitä on vaikea kuvitella.
 • Kuva tulisi olla hyvin valaistussa tilassa otettu. Hämärässä otettu kuva vääristää värejä ja piilottaa yksityiskohtia, varsinkin silmien alueella.
 • Jos et löydä hyvää lähikuvaa eläimestä, anna kuva, jossa lemmikki on kuvattu kauempaa. Silloin kuvan laatu on erityisen tärkeä, koska joudun suurentamaan kuvaa paljon.
 • Jos et ole varma kuvan laadusta, voit kysyä minulta vielä neuvoa!

 

​HUOM! Otan kuvia töistäni niitä tehdessäni, ja sitten kun ne ovat valmiita. Kuvia käytän omassa markkinoinnissani mm. sosiaalisessa mediassa. Jos et halua, että julkaisen kuvia maalauksesta, jonka teen sinulle, niin kerrothan siitä minulle. Ilmoita myös, jos ostat maalauksen lahjaksi, niin julkaisen kuvat vasta sen jälkeen, kun lahjansaaja on vastaanottanut taulun.

 

Mikäli jätin jonkin oleellisen asian mainitsematta tai sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä sähköpostitse, info@helanaart.com, tai yhteydenottolomakkeella Ota yhteyttä. Ja jos toiveissasi on reilusti isompi taulu, johon tulee esim. monta koiraa, lähden mielelläni tekemään myös sellaista!

.

.

Tästä pääset tilaamaan --> Villamaalaus tilauksesta

 

 IMG_3006_2

 IMG_3768_4   

 IMG_4118_2 

 Wool_dalmatian_art  

 

 

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot