Lemmikkimuotokuvat

Haluaisitko ainutlaatuisen maalauksen omasta lemmikistäsi, jota voi vaikka silitellä? Tai etsitkö lemmikinomistajalle lahjaksi jotakin erityisellä tavalla sykähdyttävää? Miten olisi villasta tehty maalaus?

 

Teen neulahuovuttamalla uniikkeja villamaalauksia, jotka tuovat lemmikkien parhaat puolet esiin. Jos haluat lemmikkisi kuvattavan erityisellä ja hyvin eläväisellä tavalla, tämä on sinua varten. Villamaalaus sopii loistavasti juuri karvaisten lemmikkien ikuistamiseen, koska villa tuo työhön kolmiulotteisuutta ja karvaisen pinnan, jolloin taulua voi vaikka silitellä. Villamaalauksessa yhdistyy loistavasti taide ja käsityö.

Teen jokaisen taulun käsityönä alusta loppuun. Se, paljonko aikaa yhden taulun tekemiseen menee, riippuu hyvin paljon mallina olevasta eläimestä sekä tietenkin maalauksen koosta. Joka tapauksessa työhön menee useita tunteja aina mallikuvan piirtämisestä itse villalla maalaamiseen ja aina kehystämiseen asti. Työ vaatii paljon tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Mutta lopputulos palkitsee aina.

Valitsen tauluihin mahdollisimman luonnollisia materiaaleja: lampaanvillaa huovuttamiseen, pellavaa taulun pohjakankaaksi sekä pyökkiä tai mantyä kehyksiin. Voin laittaa lampaanvillan sekaan myös lemmikkisi omaa karvaa. 

Sekä kooltaan että hinnaltaan taulua pienempi vaihtoehto on mini-villamaalaus lemmikistä. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Lisää tietoa käyttämistäni materiaaleista löytyy täältä: Materiaalit

Lemmikkimuotokuvat

Tarjoamani vaihtoehdot:

Villamaalaus lemmikistä, taulu

Mini-villamaalaus lemmikistä