Mini-villamaalaus


Ihailetko villamaalauksia, mutta juuri nyt et halua tai pysty vielä satsaamaan sellaiseen? Tai ehkä vain haluat jotakin taulua pienempää ja käytännöllisempää?

Tarjoan sinulle villamaalausta edullisemman tuotteen, nimittäin mini-kokoisen villamaalauksen lemmikistäsi, johon saat lisäosana esim. rintakorun tai magneetin. Teen nämä tuotteet huomattavasti nopeammin kuin varsinaiset, isommat, villamaalaukset. Siksi hintakin on matalampi. 

Mini-villamaalauksen odotusaika tilauksesta tuotteen saamiseen on muutama viikko (mahdollista myös nopeassa aikataulussa).


Hinta 59 € tai lisäosan kanssa 65 € + toimituskulut kirjeenäTeen tilaustyönä lemmikistäsi kaksiulotteisen mini-kokoisen villamaalauksen. Saat halutessasi maalaukseen lisäosana rintaneulan, magneetin tai metallisen ripustuslenkin.

Tekniikkana on villamaalaus eli kaksiulotteinen neulahuovutus, jossa pyrin tarkkaan ja realistiseen lopputulokseen. Vinkki: Jos tilaat tämän mini-villamaalauksen ilman lisäosaa, voit laittaa sen itse haluamiisi kehyksiin!

Neulahuovutan lemmikkisi kuvan kierrätyshuovan (n. 3 mm) päälle käyttäen suomalaista lampaanvillaa. Käytän mallina toimittamaasi valokuvaa. Pyrin kopioimaan valokuvan sen verran tarkasti, että lemmikin tunnistaa selvästi (ks. kuvat alla). Yhdennäköisyysprosentti on kuitenkin pienempi kuin varsinaisissa villamaalauksissa johtuen mm. matalemmasta hinnoittelusta ja maalauksen pohjamateriaalin asettamista rajoitteista.

Materiaalit: suomalainen lampaanvilla, kierrätyshuopa (+ lisäosa: rintakorupohja / magneetti / metallilanka / jokin muu, kuumaliima).

Koko: n. 8 x 8 cm, paksuus n. 4-9 mm (riippuen siitä, onko mukana lisäosaa vai ei)

Huom! Tuote kestää kulutusta melko heikosti, joten se toimii parhaiten taideteoksena/koristeena. Jos siis tilaat lisäosana esim. rintakorun, käytä tuotetta niin, ettei se joudu hankaukseen tai kastu toistuvasti. Tällöin villa voi lähteä irtoamaan ja muuttaa muotoaan. Voin tarvittaessa myös viimeistellä työn märkähuovuttamalla, jolloin se kestää käytössä paremmin, mutta pinta on tällöin täysin sileä (kun pelkällä neulahuovutuksella se on paikoittain koholla ja ns. kolmiulotteisempi).

Tilattuasi tuotteen, toimita minulle lemmikkisi kuva(t) mahdollisimman pian esim. sähköpostitse. Tuotteen toimitusaika riippuu sen hetkisestä jonotilanteesta. Varaudu vähintään muutamaan viikkoon. Jos tuotteella on kiire, tiedustelethan ensin jonotilannetta suoraan minulta, kiitos. Tilauksen voit tehdä esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.