Mini-villamaalaus


Ihailetko villamaalauksia, mutta juuri nyt et halua tai pysty vielä satsaamaan sellaiseen? Tai ehkä vain haluat jotakin taulua pienempää ja käytännöllisempää?

Tarjoan sinulle villamaalausta edullisemman tuotteen, nimittäin mini-kokoisen villamaalauksen lemmikistäsi, johon saat lisäosana esim. rintakorun tai magneetin. Teen nämä tuotteet huomattavasti nopeammin kuin varsinaiset, isommat, villamaalaukset. Siksi hintakin on matalampi.  

Mini-villamaalauksen odotusaika tilauksesta tuotteen saamiseen on yleensä muutama viikko (mahdollisuuksien mukaan onnistuu myös nopeammassa aikataulussa).

Hinta: 74 € tai lisäosan kanssa 80 € 

(sisältää toimituskulut kirjeenä)Teen tilaustyönä lemmikistäsi kaksiulotteisen mini-kokoisen villamaalauksen, jossa ei ole kehyksiä vaan työ leikataan muotoonsa. Voit halutessasi tilata maalaukseen lisäosana esim. rintaneulan, magneetin tai metallisen ripustuslenkin.

Vinkki: Jos tilaat tämän mini-villamaalauksen ilman lisäosaa, voit laittaa sen itse haluamiisi kehyksiin. Mini-villamaalaus on paksuudeltaan n. 0,4 cm (mutta lisäosan kanssa vajaa 1 cm).

Tekniikkana on villamaalaus eli kaksiulotteinen neulahuovutus, jossa pyrin tarkkaan ja realistiseen lopputulokseen. 


Neulahuovutan lemmikkisi kuvan kierrätyshuovan (n. 3 mm) päälle käyttäen suomalaista lampaanvillaa. Käytän mallina toimittamaasi valokuvaa. Pyrin kopioimaan valokuvan sen verran tarkasti, että lemmikin tunnistaa selvästi (ks. kuvat alla). Yhdennäköisyysprosentti on kuitenkin pienempi kuin varsinaisissa villamaalauksissa johtuen matalemmasta hinnoittelusta.

Materiaalit: suomalainen lampaanvilla, kierrätyshuopa (+ lisäosa: rintakorupohja / magneetti / metallilanka / jokin muu ja liima).

Koko: n. 8 x 8 cm, paksuus n. 4-9 mm (riippuen siitä, onko mukana lisäosaa vai ei)


Huom! Tuote ei ole varsinaisesti tarkoitettu käyttöesineeksi vaan se toimii parhaiten taideteoksena/koristeena. Jos siis tilaat lisäosana esim. rintakorun, käytä tuotetta niin, ettei se joudu hankaukseen tai kastu toistuvasti. Tällöin villa voi lähteä irtoamaan ja muuttaa muotoaan. Voin tarvittaessa myös viimeistellä työn märkähuovuttamalla, jolloin se kestää käytössä paremmin, mutta pinta on tällöin täysin sileä (kun pelkällä neulahuovutuksella se on paikoittain koholla ja ns. kolmiulotteisempi).

Tilattuasi tuotteen, toimita minulle lemmikkisi kuva(t) mahdollisimman pian esim. sähköpostitse. Tuotteen toimitusaika riippuu sen hetkisestä jonotilanteesta. Varaudu vähintään pariin viikkoon. Jos tuotteella on kiire, tiedustelethan ensin jonotilannetta suoraan minulta, kiitos. Tilauksen voit tehdä esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.


Tässä vielä oikotie isompiin villamaalauksiin sekä tilauslomakkeeseen: Villamaalaus lemmikistä