Villamaalaus lemmikistä


Tässä on koottuna tärkeimmät tiedot lemmikkimuotokuvista:


Lemmikkimuotokuvan materiaalit

 • Suomalainen lampaanvilla. Voin sekoittaa joukkoon myös lemmikin omaa karvaa. Otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää tästä mahdollisuudesta!

 • Taustakangas: 100 % pellava

 • Kehys:

Vaihtoehto 1. Kirjontakehys, pyökki (pyöreä)

Vaihtoehto 2. Kiilakehys, kotimainen mänty (neliö). Pyöreässä taulussa kehykset näkyvät, neliönmallisessa ne eivät näy, vaan kangas pingotetaan kehyksen päälle.


Villamaalausten hinnat ja kokovaihtoehdot (sis. toimituskulut)

 • 13 cm: 199 eur (sis. 10% alv)*
 • 16 cm: 249 eur (sis. 10% alv)*
 • 19 cm: 299 eur (sis. 10% alv)*
 • 22 cm: 355 eur (sis. 10% alv)*


* Yllä mainitut hinnat ovat voimassa silloin, kun maalaan tauluun vain yhden eläimen. Toinen eläin tuo lisää haastetta ja näin ollen myös lisää hintaa maalaukseen. Otathan yhteyttä, jos haluat tauluun enemmän kuin yhden eläimen, niin annan sinulle hintatarjouksen.

Jos haluat tilata erikokoisen tai -mallisen taulun kuin mitä ylläolevista vaihtoehdoista löytyy, niin sekin onnistuu! Voin tehdä maalauksen myös esim. tyynyliinaan tai kierrätyshuopapohjaan (= kehyksetön maalaus).


Taustakankaan värivaihtoehdot

Alla näkyvässä kuvassa on esiteltynä tällä hetkellä tarjoamani värivaihtoehdot. Lisäksi minulla on yleensä joitakin muitakin värejä varastossa. Jos siis etsit jotakin tiettyä väriä, niin kysy ihmeessä! Se saattaa nimittäin löytyä minulta.


Villamaalauksen toimitus

Kun saan villamaalauksen valmiiksi, postitan sen postin XXS-pakettina, joka jaetaan postilaatikkoon. Toimituskulut kuuluvat hintaan.

Maalauksen toimitusajankohta riippuu sen hetkisestä aikataulustani ja siitä, kuinka paljon maalauksia on jonossa. Saat maalauksen nopeimmillaan muutamassa viikossa, mutta jonotilanteen mukaan saattaa kestää kuukausia. Jos jonossa on paljon muita tilauksia ja töitä, kestää toimitus luonnollisesti silloin kauemmin. Jos sinulla on tietty ajankohta, jolloin haluat tilauksen, ja haluat varmistaa sen saatavuuden, ota minuun ensin yhteyttä: info@helanaart.com tai Yhteydenotto.


Valokuva maalauksen malliksi

Tarvitsen sinulta villamaalausta varten laadukkaan valokuvan lemmikistäsi. Villamaalaus voi olla parhaimmillaan vain yhtä hyvä kuin valokuva. En voi lisätä yksityiskohtia, joiden olemassaolosta en tiedä. Varmistathan siis, että valokuvasi on laadukas. Tässä muutamia ohjeita:

 • Pyrin tekemään viilamaalaukseen niin hyvän kopion valokuvasta kuin vain pystyn. Etsi siis kuva, jossa eläin on sellaisen näköinen kuin haluat sen maalauksessakin olevan. Ja muista pyytää lupa valokuvaajalta, jos valokuvan on ottanut esim. ammattivalokuvaaja!
 • Minun on helpoin tehdä lähikuva eläimen kasvoista, mutta voin tehdä myös kokovartalokuvan. Lähikuvaan saa laitettua enemmän yksityiskohtia. Ei ole väliä, onko eläin kuvattu suoraan edestä vai sivulta. Sen päätät sinä :)
 • Käytän valokuvaa myös värimallina. Jos siis valokuvassa eläin on väärän värinen (johtuen esim. auringonvalosta / varjosta), anna myös toinen valokuva, jossa värit ovat oikeammat.
 • Kuva ei saisi olla tärähtänyt. Yksityiskohtia ei silloin ole, ja niitä on vaikea kuvitella.
 • Kuva tulisi olla hyvin valaistussa tilassa otettu. Hämärässä otettu kuva vääristää värejä ja piilottaa yksityiskohtia, varsinkin silmien alueella.
 • Jos et löydä hyvää lähikuvaa eläimestä, anna kuva, jossa lemmikki on kuvattu kauempaa. Silloin kuvan laatu on erityisen tärkeä, koska joudun suurentamaan kuvaa paljon.
 • Jos et ole varma kuvan laadusta, voit kysyä minulta vielä neuvoa!


HUOM! Otan kuvia töistäni niitä tehdessäni, ja sitten kun ne ovat valmiita. Kuvia käytän omassa markkinoinnissani ja mm. sosiaalisessa mediassa. Jos et halua, että julkaisen kuvia maalauksesta, jonka teen sinulle, niin kerrothan siitä minulle. Ilmoita myös, jos ostat maalauksen lahjaksi, niin julkaisen kuvat vasta sen jälkeen, kun lahjansaaja on vastaanottanut taulun.

Mikäli jätin jonkin oleellisen asian mainitsematta tai sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä!

Villamaalaus lemmikistä, 13 cm

Pyöreä tai neliskulmainen kehys,

kehyksen halkaisija 13-14 cm

199 €

Villamaalaus lemmikistä, 16 cm

Pyöreä tai neliskulmainen kehys,

kehyksen halkaisija 16 cm 

249 €

Villamaalaus lemmikistä, 19 cm

Pyöreä tai neliskulmainen kehys,

kehyksen halkaisija 19 cm 

299 €

Villamaalaus lemmikistä, 22 cm

Pyöreä tai neliskulmainen kehys,

kehyksen halkaisija 22 cm 

355 €
Tässä esimerkki neliönmuotoisesta kehyksestä.

Haluaisitko lemmikkimuotokuvan, jossa ei ole kehyksiä? Sekin onnistuu. Teen mini-villamaalaukset nimenomaan tällä tavalla. Mutta suurempikokoinenkin työ onnistuu hyvin. Tästä pääset kurkkaamaan infon mini-villamaalauksista: Mini-villamaalaus

Tilaa lemmikkimuotokuva

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otan sinuun pian yhteyttä. Tälla kaavakkeella tehty tilaus ei vielä ole sitova, vaan voit myös tiedustella tuotteesta ensin.

Kuvia aiemmista töistäni

Saluki, 2019

Cavalier King Charlesin spanieli, 2019

Saluki, 2020

Englanninbulldoggi, 2019